Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Nu forhandler Barca og Dembélé

Transfermarked - 5. april 2022




Som det ser ud lige nu, så er Ousmane Dembélé fortid i FC Barcelona til sommer, da hans kontrakt udløber. Men klubben arbejder på at forlænge hans kontrakt - præcis som de gjorde inden årsskiftet, hvor det hele dog faldt til jorden på grund af ekstreme lønkrav fra Dembélés agent.

Siden da har Barca og Dembélés agent kunne se til fra sidelinjen mens spilleren selv har leveret nogle fremragende præstationer og det har nu fået forhandlingerne op at køre igen. Således melder RAC1, at Barcas Mateu Alemany rejste til Marokko for at forhandle med Dembélés agent.

Xavi har altid haft den samme holdning til Dembélé: Med hårdt arbejde kan han blive verdens bedste på sin position og Xavi selv gik da også imod ledelsens anbefaling, da ledelsen i januar anbefalede, at Xavi ikke skulle bruge Dembélé som følge af de nedbrudte forhandlinger.

Xavi havde dog ingen interesse i at gå ind i forholdet mellem spilleren og klubben og kiggede udelukkende på det sportslige og her gjorde Xavi det klart fra første dag, at Dembélé kan hjælpe holdet. Og det har han gjort og derfor støtter Xavi stadig op om at klubben får forlænget Dembélés kontrakt.

Historien fortæller, at hvis Dembélés agent bibeholder samme lønkrav som før årsskiftet, så lukker man forhandlingen prompte. Hvis der er fleksibilitet, så er klubben klar til at forhandle og tale om mulighederne. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Nu forhandler Barca og Dembélé

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder