Annonce


Annonce

Annonce

Ansu Fati øjner comeback i Cádiz-kampen

La Liga - 5. april 2022
Ansu Fati har ikke haft heldet på sin side hvad angår skader. Han har været ude siden januar og før det var han ude i to måneder og han har generelt ikke haft mulighed for at komme ind i en rytme før en ny skade gav ham bøvl. Nu øjner han et nyt comeback.

Således er øjnene rettet mod kampen mod Cádiz den 18. april på Camp Nou. Hvis alt går vel, så kunne det meget vel være i den kamp, at Ansu Fati får sit comeback. Han har trænet med holdkammeraterne i et par dage nu, men klubbens lægetjek vil ikke give ham det grønne lys før han som minimum har haft 10 træningspas med en god fornemmelse. Lige nu går det den rette vej.

Det hele startede den 8. november 2020, hvor han pådrog sig en slem skade og måtte lade sig operere. Han fik først comeback september 2021, men gik så i stykker lige med det samme og måtte ud i et par uger. Herefter holdt han i én måned før han måtte ned og bide i græsset igen.

Ansu Fati har brugt mange dage i Madrid på at komme sig over sin skade og vendte hjem til Barcelona den 25. marts. Tre dage senere indledte han træningen, hvor han i små bidder måtte træne med holdkammeraterne. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ansu Fati øjner comeback i Cádiz-kampen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder