Annonce


Annonce

Annonce

Dembélé trænede på truppens fridag

Nyheder - 5. april 2022




Ousmane Dembélé har i den grad vist, at han sagtens kan være professionel selvom han ofte er blevet forbundet med det omvendte. Hans spil på banen er blevet markant bedre, han er skadesfri og han er vellidt i omklædningsrummet. Nu er der mere positivt at skrive hjem om.

Efter en god kamp mod Sevilla, hvor han havde adskillige gode aktioner offensivt og hjalp til i defensiven er det kun normalt at bentøjet får den rette behandling for at blive gjort klar til næste kamp. Xavi havde givet spillerne fri tirsdag, men Cadena SER havde en mand ude foran Barcas træningsanlæg og han kunne konstatere, at Dembélé trods en fridag mødte ind til træning.

Her dukkede han op sammen med Busquets, Araujo og Lenglet. Dagen handlede udelukkende om restitution for at gøre sig klar til Europa League-kampen torsdag aften ude mod Frankfurt. Her er der brug for et godt resultat inden returkampen i næste uge og Dembélé er opsat på at levere endnu et solidt stykke arbejde, da han altså dukkede op til træning i dag.

Nyheden kommer på samme tid som at Barcas Mateu Alemany netop er hjemvendt fra en tur i Marokko, hvor han mødtes med Dembélés agent for at tale om en kontraktforlængelse. Hvad parterne er nået frem til vides endnu ikke. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Dembélé trænede på truppens fridag

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder