Annonce


Annonce

Annonce

Stadig højt lønkrav: Dembélés lejr er fleksible

Transfermarked - 5. april 2022




Ousmane Dembélé vil gerne blive i FC Barcelona og derfor har han sagt god for at hans repræsentanter mødtes med Barca i Marokko. Her blev der igen åbnet op for forhandlingerne om en mulig kontraktforlængelse og fornemmelsen lige nu er positiv - men langt fra tæt på mål.

Således kræver det flere møder før end man kan træffe en beslutning, men ifølge Cadena SER er Dembélés lejr fleksible i forhold til at mødes på et punkt lavere end det lønkrav, som egentlig var stillet. Barca tilbyder stadig den samme pakke, som de gjorde inden jul, men som altså blev afvist af Dembélés agent.

Dembélés lejr er udmærket klar over, at Barca ikke kan matche de løntilbud, Dembélé har modtaget, men forskellen mellem kravet og tilbuddet er for stort i dag og derfor håber Dembélés agent, at Barca rykker på sig og smider mere i lønposen så de i det mindste kommer tættere på kravet, som er stillet.

Atmosfæren og fornemmelsen er god, da begge parter ønsker det samme, men spørgsmålet er hvor fleksible Barca er i forhold til, hvad de kan tillade sig at tilbyde Dembélé. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Stadig højt lønkrav: Dembélés lejr er fleksible

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder