Annonce


Annonce

Annonce

Xavi havde to spørgsmål til truppen da han ankom

Nyheder - 9. april 2022




Xavi Hernandez har bragt fornyet energi og håb ind i truppen og har samtidig fået Barca til at spille flot fodbold igen. Det sker ikke i alle kampe, men indstillingen er på plads og udviklingen er godt i gang. Ifølge Sport havde Xavi to spørgsmål til truppen da han blev ansat som cheftræner.

- Er I klar til at løbe for holdet? Er I klar til at blive skiftet ind i det 92. minut? Angiveligt var det de to spørgsmål, som Xavi stillede til truppen da han kom til. Den generelle indstilling er da også tydeligt ændret fra da Ronald Koeman sad på pinden til Xavi er ankommet.



Xavi udtalte efter kampen mod Frankfurt, at man aldrig kommer til at se hans hold spille med en dårlig indstilling. Måske spiller man ikke en god kamp, men indstillingen og tilgangen til kampen vil altid være den samme, forsikrede han - udelukkende fordi, at Barca ikke fik sejren, som alle ellers havde forventet.

I dag kæmper Barca stadig med om Europa League mens Xavi har ført holdet fra en syvendeplads og helt op på andenpladsen i La Liga. Godt nok vandt Sevilla deres kamp i går og er tre point foran Barca, men til gengæld har Barca to kampe i hånden og med sejre i begge vil Xavis mandskab være tre point foran Sevilla.

Sæsonens mål er udelukkende at skabe sig adgang til Champions League i næste sæson. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Xavi havde to spørgsmål til truppen da han ankom

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder