Annonce


Annonce

Annonce

Sponsorerne står i kø for Pedris underskrift

Nyheder - 9. april 2022
Pedri har taget fodboldverdenen med storm med sine solide præstationer og flotte mål. Inde på banen er han vigtig for Xavi og holdkammeraterne, men uden for banen begynder det i den grad også at give pote for Pedri, som har adskillige selskaber stående i kø for at få hans underskrift.

Da Pedri kom til FC Barcelona havde han blot 25.000 følgere på Instagram, men efter skiftet og hans stærke præstationer er det tal nu vokset til 5,5 millioner følgere hvilket også vækker interessen hos sponsorer, som er klar til at spytte penge i Pedris pung for hans underskrift.Siden starten af året - altså blot fire måneders tid - har over 80 firmer kontaktet Pedris agent for at forhøre sig om muligheden for at Pedri kan sponsorere deres produkter. Her er der tale om firmer fra hele verden, som er interesseret i Pedri så det vil næppe være nogen overraskelse hvis man i den kommende tid ser Pedri sponsorere nogle nye produkter.

At være et velkendt ansigt med mange følgere i dag er et kæmpe plus for firmaer, som ønsker at promovere deres produkt. Det ses dagligt hvordan kendte mennesker reklamerer for produkter og det er for mange en højere løn i sidste ende end selve lønnen ved at spille fodbold.

Pedri er endnu ikke oppe i den høje ende af lønninger i FC Barcelona, men fortsætter han med sit geniale spil er der slet ingen tvivl om, at Barca løbende vil tage stilling til om han skal have mere i løn. Samtidig er det værd at huske på, at Pedri altså kun er 19 år, så et godt bagland der kan hjælpe ham med beslutningerne er noget af det vigtigste for ham i denne tid. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Sponsorerne står i kø for Pedris underskrift

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder