Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Dest og Piqué kæmper for Frankfurt-kamp

Skader - 12. april 2022Dest og Piqué kæmper for Frankfurt-kamp

© Getty Images


Sergino Dest og Gerard Piqué er lige nu meldt skadet, men går alt som ventet, så bliver Piqué klar til at spille mens det ser sort ud for Dest, der ellers har kæmpet hårdt for at blive klar. Piqués situation er dog anderledes, kunne Xavi for nyligt bekræfte.

Her kom det nemlig frem, at Piqué længe har spillet med smerter og trådt på banen i holdets tjeneste, men mod Frankfurt blev det for meget og han måtte derfor lade sig udskifte. Siden har han plejet sin skade og dukkede endda op på træningsbanen i dag selvom Xavi havde givet spillerne fri.

Taget i betragtning af, at skaden ikke er så voldsom, så er der sandsynligheden for at se Piqué på banen torsdag mod Frankfurt stor. Spørgsmålet er om Xavi vil tage en chance eller om han simpelthen vælger at spille med en anden mand i bagkæden. Alves er ikke spilleberettiget i Europa League, så Araujo ventes at spille højreback mens det i så fald vil blive Eric Garcia og Clement Lenglet i midterforsvaret.

Dest derimod bøvler fortsat med sin skade og hvis det var en finale på torsdag, så havde han helt sikkert taget risikoen, men i og med at Barca har hjemmebane mod Frankfurt med 1-1 fra Tyskland, tager man ingen chancer i Barca. Backen får dog muligheden for at træne igen i morgen og her vil det blive vurderet hvorvidt han er klar til at spille eller ej. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

39 min. Ez Abde: "Vores landstræner instruerede ...
1 t. Ez Abde: "Opgive muligheden for at spill...
2 t. Barca-spillere, som stadig er med ved VM...
3 t. Ter Stegen: "Det er svært at finde de re...
4 t. Sergi Roberto er klar til at forlænge si...
5 t. Barca har ikke lukket muligheden for at ...
6 t. Xavi og Kessié mødtes i mandags. Her for...
7 t. I kampen mod Marokko blev Gavi den yngst...
9 t. Frenkie de Jong er i karantæne til en po...
10 t. Joao Felix er klar til at skifte. Han vi...

Ugens mest læste

Seneste nyheder