Annonce


Annonce

Annonce

Laporta om skandale: Det får konsekvenser

Europa League - 15. april 2022




Da FC Barcelona spillede 1-1 med Frankfurt i Tyskland i sidste uge var Xavi straks efter ude og fortælle, at Barca har brug for støtten fra klubbens fans hjemme på Camp Nou i returopgøret. Sådan gik det ikke - langt fra. En kæmpe skuffelse af de store blev det til i aftes.

Rent officielt var der solgt 5.000 billetter til de tyske fans, men det er estimeret, at hele 30.000 Frankfurt-fans var på lægterne i aftes. Således havde de købt billetter fra Barcas billetholdere, som i stedet var blevet hjemme og se kampen. Det får konsekvenser, at så mange tyskere fik lov til at komme på stadion.



- Xavi har ret. Det er en stor fejl. Det, som skete på lægterne, er en skændsel, som ikke må blive gentaget. Vi skal undersøge situationen og det får konsekvenser. Vi skal være skarpere på det punkt, da nogle ting ikke må tillades uanset omstændighederne. Jeg skammer mig som Barca-fan. Jeg beklager. Vi kommer med en forklaring, forklarede Laporta efter kampen før han kommenterede på den utroligt dårligt spillede kamp fra Barca:

- Vi var ikke i stand til at vinde og det må vi acceptere. Den slags sker i fodbold. Vi er kede af det og vrede, men vi bliver nødt til at kigge frem og kæmpe videre i La Liga. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Laporta om skandale: Det får konsekvenser

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder