Annonce


Annonce

Annonce

Bekræftet: Økonomien har stoppet Gavis forlængelse

Nyheder - 15. april 2022




Gavi er blot 17 år men har allerede spillet sig dybt ind i hjerterne på Barcas fans. Også på det spanske landshold har han fået lov til at vise sine kvaliteter og efter en flot start på karrieren har Barca tænkt sig at holde fast i guldfuglen, men det bliver ikke let.

I adskillige måneder har Gavi og Barca lagt i forhandlinger om en kontraktforlængelse, men det er endnu ikke lykkes at finde frem til en aftale. Efter gårsdagens dårlige indsats mod Frankfurt kunne Barcas sportschef Alemany sætte ord på Dembélés og Gavis kontraktsituation - fælles for begge er, at økonomien lige nu bremser forlængelserne.



- Forlængelserne af både Dembélé og Gavi afhænger af klubbens økonomi, kom det kort og kontant fra Alemany, som dermed bekræfter, at det ikke kun er Dembélé, der kræver mere i løn end hvad klubben har tilbudt ham. Også Gavi kræver mere.

Gavis kontrakt løber til sommeren 2023, så der er ikke bange anelser for at han skulle smutte gratis til sommer. Til gengæld kræver han mere i løn end hvad klubben har tilbudt ham og som det ser ud lige nu, afventer klubben at man har fået et bedre overblik over sommerens transfervindue for at finde ud af, om der er flere penge i kassen til at øge løntilbuddet til Gavi.

Det var egentlig den samme situation som Ronald Araujo stod i, men efter mødet i sidste uge valgte Araujo at godkende Barcas tilbud og nu forventes det, at han forlænger i næste uge. Hvad der kommer til at ske med Gavi og Dembélé er på nuværende tidspunkt ikke til at vide. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Bekræftet: Økonomien har stoppet Gavis forlængelse

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder