Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

De spanske medier er i tvivl om Braithwaites fremtid

Transfermarked - 17. april 2022De spanske medier er i tvivl om Braithwaites fremtid

© Getty Images


Martin Braithwaite har ikke fået den store rolle, som han selv udtalte at han ville få da Xavi kom til klubben. Netop som Xavi landede i klubben var Braithwaite skadet, men fra sidelinjen på Camp Nou kunne han til TV3 Sport fortælle, at han får en stor rolle når han er tilbage.

Sådan er det dog ikke gået og selv i de vigtige kampe, hvor Barca skal jagte mål, har Xavi valt at satse på alle andre offensive spillere. Braithwaites fremtid i Barca ser ikke lys ud, men medierne i Spanien er alligevel i tvivl. Skal danskeren blive endnu en sæson eller skal han videre til sommer?Avisen Sport skriver, at Barca har tænkt sig at holde på Braithwaite i endnu en sæson for at evaluere ham efter hans længerevarende skade og sælge ham når han har ét år tilbage af sin kontrakt. Danskerens kontrakt i Barca løber frem til sommeren 2024, så Barca vil stadig kunne få penge for ham ved at sælge ham næste år.

Til gengæld erfarer Mundo Deportivo, at løbet er kørt og at Barca planlægger at sælge ham denne sommer. Både Valencia og Celta Vigo har angiveligt forhørt sig om Braithwaites situation uden at der dog er noget konkret på nuværende tidspunkt. Det hænger naturligvis sammen med, at Barca ønsker at se sommerens transfervindue an før man træffer beslutninger. Man vil ikke komme svækket ud af vinduet. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

17 min. AS Roma er stadig interesseret i at leje...
1 t. Polen scorede tre mål under VM. Lewandow...
2 t. Lewandowski: "Jeg har et par fridage ind...
4 t. Lewandowski: "Jeg er ikke bange for at s...
6 t. Dagens VM-kampe:
Kl. 16: Japan - Kroa...
8 t. Barcas sportslige ledelse valgte efter f...
10 t. Jules Koundé: "Dembélé er ekstremt fokus...
10 t. Jules Koundé: "Jeg glemte, at jeg havde ...
11 t. N'Golo Kanté forventes at forlade Chelse...
12 t. Lionel Messis karriere i tal: 1000 kampe...

Ugens mest læste

Seneste nyheder