Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Xavi vil have seks nye spillere til sommer

Transfermarked - 17. april 2022
Xavi vil have seks nye spillere til sommer

© Getty Images


Selvom Xavi har fået bedre gang i Barca end Koeman nogensinde fik det, så har det hele ikke været helt så godt som det kan blive. Xavi ønsker sig flere spillere til sommer og to er allerede hentet. Således kunne præsident Joan Laporta for nyligt bekræfte, at klubben allerede har sikret sig to spillere dog uden at sætte navn på.

Det lader dog ikke til at der er stor tvivl om, hvilket de to spillere er. Danske Andreas Christensen og AC Milans Franck Kessié menes at være klar for Barca fra den nye sæson. Men de to spillere er slet ikke nok for Xavi ifølge catalanske TV3. Xavi vil have seks nye spillere i alt.Udover Andreas Christensen og Franck Kessié vil Xavi også have en højreback, venstreback, en spidsangriber og en kantspiller såfremt det ender med at Ousmane Dembélé ikke forlænger sin kontrakt og dermed forlader Barca på en fri transfer. Det bliver således til seks spillere i alt.

Barca har i årevis forsøgt at købe nye venstrebacks til at give Jordi Alba konkurrence, men Barcas back har gang på gang overvundet konkurrencen og flere spillere er kommet og gået mens Alba ufortrødent har fortsat sit arbejde. Alejandro Baldé får ikke mange chancer af Xavi og vurderes ikke til at have en fremtid på Camp Nou. Specielt ikke nu hvor Xavi aktivt har bedt klubben om at finde en ny back.

Barcas største transfermål er Erling Haaland, men realiteten er, at han kan gå hen og blive så dyr, at Barca må opgive. Derfor er Robert Lewandowski kommet ind i billedet, da han er noget billigere at hente. Om han bliver Barcas spidsangriber fra næste sæson må tiden vise. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

20 min. Joan Laporta er meget tæt på at give det...
1 t. Dani Alves: "Mit ønske er at fortsætte h...
2 t. Ronald Araujo: "Næste sæson vil Xavi hav...
3 t. Xavi: "Jeg kan kun tale positivt om Demb...
3 t. Spillerne blev kørt til lufthavnen klokk...
3 t. Truppen, som er rejst med til Australien...
4 t. Dembélé er meget tæt på PSG. Han har ikk...
4 t. Alemany: "Vi har talt med Gavis agent ov...
5 t. Alemany: "Der har slet ikke været nogen ...
6 t. Mateu Alemany (Barcas sportschef): "Kun ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder