Annonce


Annonce

Annonce

Avis: Bayern München opgiver ikke Gavi

Transfermarked - 18. april 2022




FC Barcelona har angiveligt sikret sig en aftale med Ronald Araujo, som forlænger forsvarsspillerens kontrakt frem til sommeren 2026. En bekræftelse ventes at lande i denne uge, men Gavis kontrakt er stadig ikke forlænget og Bayern München forsøger at udnytte situationen.

Gavis kontrakt i Barca udløber sommeren 2023 og selvom parterne har lagt i forhandlinger i nogen tid efterhånden, så er det økonomien, der hidtil har bremset en aftale. Gavi ønsker en højere end løn end Barca tilbyder ham og nu håber Bayern på, at de kan glide ind og snuppe Gavi, melder Marca. Det bliver dog svært, da Gavi drømmer om at triumfere i Barca.

Derudover har Gavi netop fået en nøglerolle på holdet - må det formodes. Pedri er ude i resten af sæsonen er dermed ventes det, at midtbanen i de sidste kampe kommer til at hedde De Jong, Busquets og Gavi. Her vil Gavi få en gylden mulighed for at spille sig tættere på en fast plads i startopstillingen.

Han har allerede deltaget i 39 kampe i denne sæson, så det er bestemt ikke fordi, at han mangler spilletid. Derudover skal man huske på, at Gavi kun er 17 år, men han spiller som om, at han har været med i gamet på øverste plan i mange, mange år. Netop af den grund får han også meget spilletid.

Barca har bedt Gavi om at holde sig fra de tilbud, han eventuelt måtte få indtil klubben har fået styr på et nyt kontraktudspil. Det ventes at komme i løbet af denne uge. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Bayern München opgiver ikke Gavi

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder