Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Korruption: Messi afviste Piqué

Nyheder - 20. april 2022Korruption: Messi afviste Piqué

© Getty Images


Gerard Piqué har været i vælten de seneste par dage for noget, som El Confidencial kalder for korruption. Således skulle Piqué have modtaget penge for at hjælpe med at rykke den spanske Super Cup ud af Spanien, men rent officielt var Piqué ikke en del af aftalen. Altså mener mediet, at Piqué modtog penge under bordet.

Undervejs i El Confidencials afsløring, hvor de har været i besiddelse af lækkede lydfiler, fortæller mediet, at Piqué også forsøgte at bruge Messis navn for at sætte skub i det hele. Således foreslog Piqué, at man kunne få Messi til at optage en video af sig selv, hvor han støttede op om at få ændret kampprogrammet i La Liga for at gøre plads til det nye format i Super Cuppen i udlandet. Messi afviste dog.- Vi har Messi, som også kan sende en video for at støtte kampagnen. Eller som klub kan Barcas kaptajner sende en besked, fortæller Piqué i telefonsamtalen med Luis Rubiales, præsident for det spanske fodboldforbund.

Her var målet, at sende en video til Spillerforeningens præsident for at presse på for en godkendelse. Til det svarede Rubiales:

- Smør den lidt. Fortæl ham 'Jeg sender dig min video, en video med Messi og mere', fortæller Rubiales i lydfilerne ifølge El Confidencial. Sport erfarer dog at Messi afviste og aldrig optog nogen video.

Til gengæld formåede Piqué og Rubiales at gennemføre deres plan og kampprogrammet blev derfor ændret for at kunne skabe en Super Cup med fire hold i udlandet. Netop af den grund spiller Barca mod Rayo Vallecano på søndag - det var en udsat kamp på grund af Barcas deltagelse i Super Cuppen tilbage i januar. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

30 min. AC Milan er ikke interesserede i at beta...
1 t. Ansu Fati har en kontrakt til 2027 og en...
2 t. FC Barcelona vil slet ikke lytte på tilb...
3 t. Manchester United er interesseret i at h...
4 t. FC Barcelona har kontaktet Ousmane Dembé...
5 t. Alexia Putellas med sin anden Ballon d'O...
6 t. Jordi Roura: "Man kan ikke spille perfek...
7 t. Xavi ser Lamine Yamal som det største ta...
8 t. Lionel Messi: "Når jeg stopper karrieren...
9 t. Vitor Roques drøm er at spille i FC Barc...

Ugens mest læste

Seneste nyheder