Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Palæstina-Israel: Barca bad Ez Abde om at fjerne opslag

Nyheder - 20. april 2022
Palæstina-Israel: Barca bad Ez Abde om at fjerne opslag

© Screenshot / Getty Images


Mens der i de fleste medier stort set kun bliver talt om krigen mellem Ukraine og Rusland, så foregår der også krig andre steder i verden. Mindre talt om - i høj grad - er der konstant bevægelser nede omkring Palæstina og Israel og det fik for nyligt Barca til at bede Ez Abde om at fjerne et opslag.

Ez Abde brød igennem inden årsskiftet, hvor han for alvor viste sit talent frem, men da Barca hentede adskillige spillere til angrebet, måtte Abde ned på B-holdet og vende og nu er han på vej videre i karrieren. Han følger også med i, hvad der sker nede omkring Palæstina, og for nyligt var han på Instagram med et opslag, som vakte opsigt i Barca.Således er der lige nu et videoklip der florerer, hvor man kan se en israelsk politimand slå en palæstinensisk mand, som har sin søn ved sin side. Manden beder sin søn om at løbe, så han selv kan modtage slagene fra politiet, da flere politimænd troppede op kort efter. Det er blot en brøkdel af de skandaløse aktioner det israelske folk udsætter det palæstinensiske folk for på daglig basis. Man hører bare ikke om det - specielt danske medier.

Ez Abde smed herefter et screenshot af episoden op på sin Instagram-profil med teksten 'Fuck Israel'. Det varede ikke længe før opslaget var væk og ifølge Mundo Deportivo var det Barca, som bad Abde om at fjerne opslaget. Muligvis for ikke offentligt at blande sig i problematikken - eller også fordi, at Barca har nogle samarbejdspartnere i Israel og ikke vil skades på den front. Du kan se billedet fra Abdes profil herunder.

Palæstina-Israel: Barca bad Ez Abde fjerne op Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

1 t. Dani Alves: "Mit ønske er at fortsætte h...
2 t. Ronald Araujo: "Næste sæson vil Xavi hav...
3 t. Xavi: "Jeg kan kun tale positivt om Demb...
3 t. Spillerne blev kørt til lufthavnen klokk...
3 t. Truppen, som er rejst med til Australien...
4 t. Dembélé er meget tæt på PSG. Han har ikk...
4 t. Alemany: "Vi har talt med Gavis agent ov...
5 t. Alemany: "Der har slet ikke været nogen ...
6 t. Mateu Alemany (Barcas sportschef): "Kun ...
6 t. Zahavi: "Lewandowski var udmærket klar o...

Ugens mest læste

Seneste nyheder