Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Xavi brugte Dembélé som eksempel efter Cádiz-kamp

La Liga - 21. april 2022
Xavi brugte Dembélé som eksempel efter Cádiz-kamp

© Getty Images


Ousmane Dembélé blev af mange fans udråbt som Barcas bedste spiller på banen mod Cádiz. Her havde Barca svært ved at få sammenhæng i spillet og udnytte mulighederne, og den generelle overskrift var, at kun Dembélé spillede med intensitet.

Efter opgøret tog Xavi en snak med truppen og her skulle cheftræneren ifølge El Chiringuito have brudt Dembélé som eksempel over for truppen. Xavis intention med beskeden til truppen var, at det er meget slemmere at lade La Liga glippe end at ryge ud af Europa League. I går vandt Real Madrid igen og mesterskabet ser endegyldigt ud til at ende i den spanske hovedstad.- Se på ham (Dembélé) og han har ikke engang en kontrakt, skulle Xavi have sagt til truppen efter kampen mod Cádiz med henvisning til, at Dembélés kontrakt udløber til sommer, men alligevel var det ham, som gik forrest, tog initiativ og forsøgte at skabe et resultat. Han kunne dog ikke gøre det på egen hånd mod Cádiz' defensive blok og i stedet tabte Barca 0-1.

Desuden havde Xavi individuelle samtaler med Frenkie de Joong, Memphis Depay og Clement Lenglet, da de tre spillere ikke har levet op til standarden på det seneste. Om samtalerne har virket og om spillerne har tænkt sig at levere bedre får man muligvis at se i aften når Barca ude møder Real Sociedad. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

1 t. Tidligt i 2023 vil Nike annoncere Barcas...
2 t. Angel Di Maria (Barca-emne og gratis at ...
3 t. Frenkie de Jong er stadig ikke overbevis...
4 t. Netos ønske om at blive sin kontrakt ud ...
5 t. Sporting Lissabon har informeret Barca o...
6 t. Clement Lenglet ser frem til at træne un...
7 t. Manchester United tror på, at de kan hen...
7 t. Både Umtiti og Riqui Puig ønsker at skif...
8 t. Liverpool har sat Mohamed Salah på trans...
8 t. Barcas prioriteter til midterforsvaret: ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder