Annonce


Annonce

Annonce

Pedrerol: Barca har sikret sig en ny spiller

Transfermarked - 21. april 2022




FC Barcelona har længe arbejdet sig frem mod sommerens transfervindue, hvor ingen er i tvivl om, at Barca i den grad skal forstærke sig. Erling Haaland ser ud til at lande i Manchester City mens Barca i stedet nu jagter Robert Lewandowski fra Bayern München.

For en måned siden udtalte Joan Laporta, at Barca allerede har sikret sig to spillere uden at han kunne sætte navn på dem. Her vurderes det dog at der er tale om Andreas Christensen og Franck Kessié, som begge har kontraktudløb til sommer. Nu fortæller Josep Pedrerol fra El Chiringuito, at Barca har sikret sig en tredje spiller.



- Barca har allerede sikret sig en ny spiller. Og han er spansk. Jeg kan ikke sige hvem endnu, forklarede Josep Pedrerol.

Gabriel Jesus og Alejandro Grimaldo blev nævnt før Pedrerol forklarede, at det var en spansk spiller og at denne spanske spiller er mere attraktiv end de to. Hvem det er vides endnu ikke, og Barca kommer næppe til at offentliggøre noget endnu - men mon ikke medierne får opsnappet et navn inden længe. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Pedrerol: Barca har sikret sig en ny spiller

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder