Ny verdensrekord: Kvinderne gør det igen!

Nyheder - 23. april 2022

Camp Nous navn nævnes i disse dage i medierne for de forkerte ting efter fiaskoerne mod Frankfurt og Cádiz, men for kvindernes modstandere er Camp Nou et frygtindgydende sted at være, og i går blev der slået endnu en rekord - bare 23 efter at kvinderne netop havde slået rekorden for flest tilskuere til en kvindekamp.

For 23 dage siden blev der sat rekord, da FC Barcelonas kvinder tog imod Real Madrid i Champions League på Camp Nou. Hele 91.553 fans dukkede op på Camp Nou og det var en bedrift, som gik verden rundt. Men der skulle altså kun gå tre uger før den rekord blev slået - og igen var det af Barca!

Således dukkede 91.648 tilskuere op til gårsdagens kamp mod Wolfsburg, som Barca slog med 5-1. Det var altså 95 tilskuere mere end til kampen mod Real Madrid og dermed blev der for anden gang på små tre uger sat rekord på Camp Nou.

Inde på banen var der klasseforskel mellem de to mandskaber og allerede efter tre minutter gik det ned for Wolfsburg, da Bonmati sendte catalanerne i front. Efter 10 minutter stod der 2-0, da Caroline Hansen øgede mens Hermoso nettede til 3-0 efter en halv time og så var den kamp slut. Inden pausen blev det også 4-0 ved Putellas. Wolfsburg fik et mål med 20 minutter igen, men var langt fra et comeback. Med fem minutter igen lukkede og slukkede Putellas med sin straffescoring til 5-1.

Statistik: FC Barcelona - Wolfsburg