Annonce


Annonce

Annonce

Nu skal Lewandowskis agent mødes med Bayern

Transfermarked - 23. april 2022




Robert Lewandowski ligner mere og mere en spiller, som er på vej væk fra Bayern München. Barca følger hans situation nøje og angriberen er udmærket klar over, at catalanerne ønsker at hente ham såfremt Bayern kan sætte nogle tilfredsstillende vilkår op.

Ifølge Marca og AS skal Lewandowskis agent i næste uge mødes med Bayern München hvor der primært er to emner på bordet: Det ene er at finde ud af om Bayern München er klar til at imødekomme Lewandowskis krav om en kontraktforlængelse. Hvis ikke de er det, så skifter mødet til emne nummer to: Nemlig hvad startprisen Bayern kræver ved et salg af Lewandowski.

Herefter vil Barca få informationen og så er det op til den catalanske klub at vurdere hvordan man skal gå ind i forhandlingerne. Bayern vil helt sikkert forsøge at presse citronen mens Barca har gjort det klart, at de ikke kommer til at sætte klubbens økonomi over styr på grund af en spiller - hvilket også er grunden til, at Erling Haaland umiddelbart synes at være en lukket mulighed.

Netop Haaland og Lewandowski forventes at spille over for hinanden i aften når Bayern München tager imod Dortmund. Den kamp spilles klokken 18.30 og kan ses på Viaplay. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Nu skal Lewandowskis agent mødes med Bayern

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder