Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Officielt: Nu er Dest også skadet

Skader - 25. april 2022




Det kørte rigtig fint for Barca i forhold til at få minimeret antallet af skadede spillere, men på det seneste er det begyndt at gå den forkerte vej og i kampen mod Rayo Vallecano kostede det endnu en skadet spiller. Til at starte med lod det til at være en taktisk ændring fra Xavi.

Dest var ikke god mod Rayo i går og blev pillet ud i pausen, hvor Lenglet i stedet kom på banen og sendte Ronald Araujo ud som højreback. Nu viser det sig at Dest havde pådraget sig en lårskade og derfor blev han skiftet ud. FC Barcelona bekræfter i dag skaden og melder, at han er ude på ubestemt tid. Kampen mod Mallorca er han derfor tvivlsom til.



I forvejen har Barca en håndfuld spillere ude med skader, men til opgøret mod Mallorca kan catalanerne glæde sig over, at Ansu Fati er tilbage. Det bekræftede Xavi lørdag. Ansu Fati har været klar i nogen tid, men klubben ønskede ikke at tage nogen chancer med ham hvorfor det først bliver mod Mallorca, at han kommer i spil. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Nu er Dest også skadet

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder