Annonce


Annonce

Annonce

Breaking: Her er Barcas bud på Lewandowski

Transfermarked - 28. april 2022
Sent i aftes kunne RAC1 pludselig afsløre, at FC Barcelonas sportschef Mateu Alemany mødtes med Robert Lewandowskis agent Pini Zahavi. Her var det primære mål, at klubben skulle komme med et bud på angriberen, som Zahavi kan tage med retur til Bayern München, hvor der skal tales om polakkens fremtid.

RAC1 formåede at opsnappe nyheden og mediet kan afsløre, at Barca kan tilbyde mellem 30-35 millioner euro for Lewandowski. Det er umiddelbart en pris, som Bayern kan være med på - men for Barca handler det også om, at Lewandowski selv presser et skifte igennem, da Barca ikke har tænkt sig at smide flere penge i det.Ydermere kan Barca tilbyde Lewandowski en aftale på to sæsoner med mulighed for at forlænge med endnu en sæson. Det rammer altså rigtig fint med de tre sæsoner, som Lewandowski kræver, men som Bayern umiddelbart ikke er klar til at tilbyde ham. Lige nu er situationen usikker for Bayern og den tyske klub har derfor indledt jagten på en ny angriber.

Lewandowski er 33 år men fylder 34 til sommer. Selvom han efterhånden er kommet godt op i årene sert med fodboldøjne, så ved han fortsat hvor målet skal stå. I denne sæson er han helt oppe på 33 mål i Bundesligaen hvilket er 12 flere end andenpladsen som ikke engang er Haaland, selvom Dortmund-angriberen har masser af mål i fødderne. Han har dog også været skadet. Haaland har pt. scoret 18 mål i Bundesligaen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Breaking: Her er Barcas bud på Lewandowski

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder