Annonce


Annonce

Annonce

Roberto er skadet på ny og får ny kontrakt

Nyheder - 28. april 2022




Sergi Roberto har været ude med en skade siden den 22. november 2021 og har hidtil misset 31 kampe. Han kommer til at gå glip af endnu flere kampe selvom han egentlig var begyndt at træne med igen i sidste uge. Han har nemlig pådraget sig en ny skade.

Således melder adskillige medier, at Roberto er skadet på ny og nu misser resten af sæsonen hvorfor han til den tid ikke vil have spillet i et halvt år. I mellem tiden har klubben og Roberts agent lagt i forhandlinger om en kontraktforlængelse.

Barca og Xavi ønsker at holde på Roberto, men spilleren har været afvisende over for tilbuddet om en forlængelse på grund af en løn, der er 50% lavere end hans nuværende løn. Til gengæld valgte Roberto for få dage siden at give Barca besked om, at han nu har valgt at takke ja til at forlænge i yderligere en sæson.

Timingen er dog trist, da han inden længe skal skrive under på en kontrakt, men på ny er skadet og slet ikke kommer i spil mere i denne sæson. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Roberto er skadet på ny og får ny kontrakt

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder