Annonce


Annonce

Annonce

Real Madrid forsøgte at snuppe Pablo Torre

Transfermarked - 30. april 2022




Et af de største spanske talenter i disse dage hedder Pablo Torre og spiller i Racing Santander. Men til sommer skifter han til FC Barcelona. Den handel blev offentliggjort den 4. marts og koster Barca i omegn af 5 millioner euro. Men beløbet kan løbe op i 20 millioner euro såfremt diverse klausuler udløses undervejs.

Nu viser det sig, at også Real Madrid forsøgte at få fingrene i den gode Pablo Torre. Barca arbejdede på hans underskrift i al stilhed, men da Real Madrid fik nys om det, begyndte de at røre på sig. De tilbød Racing Santander flere penge for transferen og de tilbød Pablo Torre en højere løn.

Igennem hele forløbet var Barca rolige, forlyder det hos avisen Sport. Pablo Torre var nemlig blevet overbevist om Barcas sportslige projekt og det var afgørende for ham. Det til trods ønskede Racing Santander naturligvis at forsøge at få flere penge for Torre og klubbens præsident ringede derfor til Barca.

Her forklarede han, at Real Madrid var dukket op med et højere tilbud og Racing-præsidenten håbede på, at Barca som minimum ville matche madrilenernes tilbud, men det skete ikke. Barca var overbevist om, at de havde gjort nok og det endte da også med at Pablo Torre accepterede skiftet til Barca. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Real Madrid forsøgte at snuppe Pablo Torre

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder