Annonce


Annonce

Annonce

Nyt tilbud: Dembélé tilbudt ny, høj løn

Transfermarked - 1. maj 2022




I december var forhandlingerne mellem Barca og Ousmane Dembélé på sit højeste, da Barca gjorde et sidste forsøg på at sikre en forlængelse af Dembélés kontrakt. Barca forklarede franskmanden, at han havde til den 20. december og hvis ikke han accepterede Barcas tilbud, så skulle han ud.

Da Dembélé ikke accepterede, tog sportschef Alemany fat i Dembélé og fortalte ham, at han skulle ud af klubben i januars transfervindue. Det skete ikke og i stedet tog Dembélé skeen i den anden hånd og spillede pludselig fremragende fodbold. Xavi holdt fast i franskmanden og de to nyder i dag samarbejdet så meget, at Barca igen har åbnet forhandlingerne.



Således meldes det, at PSG har tilbudt Dembélé en årsløn på 17 millioner euro, men Dembélés egen prioritet er at blive i Barca. Klubben har for nyligt afsendt et nyt tilbud til den lynhurtige kantspiller, som er bedre end de øvrige tilbud, klubben har budt ham. Håbet er nu, at Dembélé endelig accepterer så man først og fremmeste kan nyde hans spil i længere tid og ikke mindst fjerne risikoen for at miste ham gratis til sommer.

Bolden er lige nu på Dembélés banehalvdel, men ifølge spanske kilder kan agenten gå ind og blive en stopklods atter engang. Således rapporteres det, at agenten ikke er tilfreds med den kommission, han optjener ved at sikre kontraktforlængelsen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Nyt tilbud: Dembélé tilbudt ny, høj løn

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder