Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Piqués kontrakt kan slutte efter næste sæson

Transfermarked - 1. maj 2022Piqués kontrakt kan slutte efter næste sæson

© Getty Images


Gerard Piqués kontrakt i FC Barcelona løber frem til den 30. juni 2024, men allerede om et års tid kan det være slut med Piqué i Barca. I hvert fald melder flere spanske kilder, at der er en klausul i forsvarsspillerens kontrakt som gør, at kontrakten allerede kan slutte et år tidligere.

30. juni 2023 kan blive sidste dag for Piqué i Barca. Det kan blive til en realitet såfremt Piqué ikke spiller med i mindst 35% af kampene i næste sæson. Her er der op til trænerteamet at vurdere om Piqué er klar til at spille så mange kampe hvilket kan få betydning for hans fremtid.Med til historien skal man huske på, at Barca jagter nye folk til forsvaret hvilket kan få Piqué til at se mere til bænken end tidligere. Derudover er der naturligvis mulighed for at forlænge kontrakten hvis parterne har en interesse i det, men Sport, AS og Marca melder ensidigt, at Piqué skal op og runde mindst 35% af kampene i næste sæson for at kunne blive i klubben indtil kontraktudløb.

35-årige Piqué har spillet 605 kampe for Barca med 52 mål til følge. I sæsonerne 2004-2008 var han et smut forbi Manchester United mens han var udlejet til Zaragoza i sæsonen 06/07. I 2008 vendte han dog hjem til Barca under Pep Guardiola og vandt alle titler og har siden slået sit navn godt fast. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

1 t. Pedri erobrede otte bolde mod Tyskland. ...
3 t. Da Lionel Messi forlod Barca på en fri t...
5 t. Gerard Piqué havde muligheden for at tag...
6 t. Van Gaal: "Vi tager ingen chancer med Me...
7 t. Laporta: "Spaniens succes er også på gru...
8 t. Xavi er i Qatar i disse dage for at se V...
9 t. Laporta: "Nye spillere? Vi forstærkede o...
10 t. Frenkie de Jong: "Tæt på Manchester Unit...
11 t. I Spanien føler man, at Ansu Fati fortje...
12 t. Ronald Araujo er så meget i bedring, at ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder