Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Alonso vil hjem til Spanien: Barca står klar

Transfermarked - 1. maj 2022Alonso vil hjem til Spanien: Barca står klar

© Getty Images


FC Barcelona er på udkig efter en venstreback, som kan tage over for Jordi Alba på lang sigt. Her er Marcos Alonso ikke optimal, da han er 31 år, men Barca er godt i gang med at sikre sig den spanske venstreback, som også gerne vil hjem til Spanien til sommer. Det beretter Fabrizio Romano.

Således er der allerede kontakt mellem Barca og Alonsos bagland og forhandlingerne skulle allerede være i gang. Selvom Alonso får meget spilletid i Chelsea, så er han parat til at pakke kufferterne og flyve hjem til Spanien til sommer og ifølge Mundo Deportivo har han prioriteret et skifte til Barca.Alonso har været rundt blandt forskellige klubber og har endda en fortid i Real Madrid, hvor han spillede for Real Madrid Castilla i 2008. Han nåede også at komme så langt, at han faktisk fik debut for Real Madrids førstehold, hvor han i en kamp mod Racing Santander erstattede Gonzalo Higuain i overtiden.

Hans europæiske gennembrud kom i Fiorentina, hvor han spillede 85 kampe fordelt over fire sæsoner. Her fik de store europæiske klubber øjnene op for ham og dengang i 2017 var Barca også interesseret, men det endte med at han rykkede til Chelsea, hvor han nu har spillet seks sæsoner. Som 31-årig er han igen på Barcas radar og spørgsmålet er om parterne kan enes om en aftale. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

18 min. Ez Abde: "Vores landstræner instruerede ...
1 t. Ez Abde: "Opgive muligheden for at spill...
2 t. Barca-spillere, som stadig er med ved VM...
3 t. Ter Stegen: "Det er svært at finde de re...
4 t. Sergi Roberto er klar til at forlænge si...
5 t. Barca har ikke lukket muligheden for at ...
6 t. Xavi og Kessié mødtes i mandags. Her for...
7 t. I kampen mod Marokko blev Gavi den yngst...
9 t. Frenkie de Jong er i karantæne til en po...
10 t. Joao Felix er klar til at skifte. Han vi...

Ugens mest læste

Seneste nyheder