Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Mystisk situation omkring Andreas Christensen

Transfermarked - 4. maj 2022
Mystisk situation omkring Andreas Christensen

© Getty Images


For nogle uger siden kunne Barca-præsident Joan Laporta fortælle, at Barca havde sikret sig to nye spillere. Her var ingen i tvivl om, at det var Andreas Christensen og Franck Kessié, men præsidenten kunne ikke sætte navne på af naturlige årsager.

Danske Andreas Christensen forventes således at skifte til Barca til sommer, men en mystisk situation er opstået omkring danskeren siden at Chelsea tabte 2-4 hjemme til Arsenal. Her begik Christensen en stor fejl, som resulterede i et mål til Arsenal, og i pausen blev danskeren pillet ud. Den første fornemmelse var, at han Chelsea-træner Thomas Tuchel simpelthen rev Christensen fra banen på grund af fejlen.Efter kampen kunne Tuchel dog afsløre, at Christensen selv ville fra banen på grund af nogle problemer, og han har faktisk ikke været i spil for Chelsea lige siden. Der var ingen tegn på, at Christensen havde skadesproblemer i den halvleg mod Arsenal nu spekulerer medier i, om Tuchel har taget den beslutning, at Christensen ikke skal spille mere for Chelsea.

Tuchel forklarede i øvrigt, at Christensen nok ville være klar til kampene mod Manchester United eller Everton, men han endte med at misse begge kampe og i Barca er man ikke glade for situationen, men tror stadig på, at danskeren kan bidrage til det catalanske forsvar, som har været rystende dårlige i noget tid. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

50 min. Dani Alves: "Mit ønske er at fortsætte h...
1 t. Ronald Araujo: "Næste sæson vil Xavi hav...
1 t. Xavi: "Jeg kan kun tale positivt om Demb...
1 t. Spillerne blev kørt til lufthavnen klokk...
1 t. Truppen, som er rejst med til Australien...
3 t. Dembélé er meget tæt på PSG. Han har ikk...
3 t. Alemany: "Vi har talt med Gavis agent ov...
4 t. Alemany: "Der har slet ikke været nogen ...
5 t. Mateu Alemany (Barcas sportschef): "Kun ...
5 t. Zahavi: "Lewandowski var udmærket klar o...

Ugens mest læste

Seneste nyheder