Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Efter snak med Xavi: Busquets vil blive

Transfermarked - 4. maj 2022
Efter snak med Xavi: Busquets vil blive

© Getty Images


Sergio Busquets har egentlig været indstillet på, at denne sæson kunne blive hans sidste i Barca-trøjen, da han gerne vil prøve at spille i MLS. Adskillige klubber har kontaktet hans agent og muligheden har været pivåben, men seneste nye er, at Busquets har besluttet sig for at blive i Barca.

Det har han efter at Xavi havde ham til en snak omkring næste sæson og hvad cheftræneren forventer at midtbanespilleren. Der er stadig stor tiltro til Busquets og tilliden glæder han sig over og han har derfor besluttet sig for at sætte sit skifte på standby - muligvis til sommeren 2023.

Det er avisen AS, som kan fortælle, at Busquets har truffet en beslutning efter at have talt med Xavi. Der er ingen tvivl om, at Xavi bliver nødt til at dosere spilletiden for Busquets i håbet om, at en anden spiller kan tage over på midtbanen, hvor ingen i øvrigt nogensinde har kunne røre ved Busquets vigtige status på holdet. Der er stor forskel på Barca når han er på banen og når han ikke er på banen.

Mange fans råber efter Frenkie de Jong som den rette afløser, men Xavi ser ikke det samme. Hvad fremtiden byder på inde på Barcas midtbane er svær at spå om - men til sommer forventes det, at flere spillere lander i klubben og her er Franck Kessié en af dem. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

2 t. Tidligt i 2023 vil Nike annoncere Barcas...
3 t. Angel Di Maria (Barca-emne og gratis at ...
4 t. Frenkie de Jong er stadig ikke overbevis...
5 t. Netos ønske om at blive sin kontrakt ud ...
6 t. Sporting Lissabon har informeret Barca o...
7 t. Clement Lenglet ser frem til at træne un...
8 t. Manchester United tror på, at de kan hen...
8 t. Både Umtiti og Riqui Puig ønsker at skif...
9 t. Liverpool har sat Mohamed Salah på trans...
9 t. Barcas prioriteter til midterforsvaret: ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder