Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca overvejer at rive Riqui Puigs kontrakt over

Transfermarked - 4. maj 2022Barca overvejer at rive Riqui Puigs kontrakt over

© Getty Images


Riqui Puig får ikke meget spilletid. Det har han ikke gjort siden han kom op på førsteholdet. Hverken Ernesto Valverde, Quique Setién, Ronald Koeman eller Xavi Hernandez har den store fidus til midtbanespilleren, som lige nu er i gang med sin sidste sæson. I hvert fald hvis det står til Barca.

Riqui Puigs kontrakt udløber sommeren 2023, men Barca vil gerne af med ham til sommer. En lejeaftale er umiddelbart ikke hvad Barca går efter. Klubben pønser i stedet på at få ham solgt og hvis ikke han kan finde sig en ny klub, så har klubben det med i overvejelserne at rive hans kontrakt i stykker for at åbne en plads op for en anden spiller.Lige nu dækker Riqui Puig over en plads i truppen, men ledelsen arbejder på at forstærke truppen til sommere og her forventes flere til- og afgange. Riqui Puig er en af dem der skal videre i teksten og selvom han ikke mangler tilbud på hånden, så er spørgsmålet om han er klar til at tage skridtet videre.

Hans mål har hele tiden været at skabe succes i Barca, men sandheden er, at de fire seneste trænere ikke har set hans vej og med Xavi ved roret i næste sæson vil Riqui Puig gøre klogt i, at finde sig en ny klub. Til sommer bliver han 23 år, så hvis han vil skabe sig en karriere, så er det på tide, at han søger efter spilletid. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

28 min. Barca-legenden Ronaldinho fylder 43 år i...
1 t. Den tidligere Barca-spiller Antoine Grie...
3 t. Barca har har været i kontakt med Floria...
4 t. Flere af de erfarne spillere fra Real Ma...
5 t. Efter at have tabt El Clásico fandt Tcho...
6 t. La Liga-stilling med VAR (som i dag):
7 t. Efter El Clásico var Eric Garcia den før...
8 t. Barca ser stadig Ansu Fati som et talent...
9 t. Barca afholdt i går interne møder omkrin...
10 t. Alle i Barca forventer, at Frenkie de Jo...

Ugens mest læste

Seneste nyheder