Annonce


Annonce

Annonce

Nu bekræfter Barca at Piqué er skadet

Skader - 5. maj 2022
Gerard Piqué har rigtig meget at sige når det kommer til om han skal spille kamp eller ej. Selvom han har været skadet i flere måneder, så har han hele tiden fortalt Xavi, at han er klar til kamp. Men på det seneste er han gang på gang gået i stykker og nu har Barca meddelt, at han er ude med en skade.

Således er der tale om, at hans skade, som han har bøvlet med i nogle måneder, er brudt op i sådan et omfang, at han ikke længere er til rådighed for Xavi. Klubben meddeler ikke hvor længe, han må sidde ude, men forventningen er, at hans sæson er slut. Taget i betragtning af, at Barca er tæt på at sikre sig Champions League-fodbold og har en fordel i jagten på andenpladsen, så vil klubben næppe risikere at sende ham i spil.

Piqués skade befinder sig i det venstre lår, og Barca meddeler, at han blot er ude og at hans genoptræning vil afgøre hvornår han er klar igen. Barca har fire kampe tilbage på programmet i La Liga og her kan de selv afgøre deres skæbne i forhold til andenpladsen, som udover Champions League-bold også giver adgang til Super Cuppen.

Barca spiller ude mod Real Betis på lørdag. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Nu bekræfter Barca at Piqué er skadet

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder