Annonce


Annonce

Annonce

Barca-fans undrer sig over Eto'os Real Madrid-opslag

Nyheder - 5. maj 2022




Samuel Eto'o spillede fem gode sæsoner i FC Barcelona, hvor han i løbet af 199 kampe scorede 130 mål. På Camp Nou vil man altid huske ham, men efter gårsdagens sejr til Real Madrid i Champions League mod Manchester City har Eto'o tiltrukket sig opmærksomhed fra Barca-fans, som ikke er glade.

Real Madrid var nede i sækken med 3-5, men to mål i de døende minutter sikrede 5-5 og så kunne Karim Benzema fra pletten sikre Real Madrid en plads i denne sæsons Champions League-finale. Det er ikke første gang, at Real Madrid formår at skabe et mirakuløst comeback og efter gårsdagens gentagelse gik Eto'o til tasterne.



- Bravo, Real Madrid med den imponerende sejr i aftes. Klubben, hvor alt startede for mig, skriver Eto'o på sin Instagram-konto med et billede tilknyttet, hvor en håndfuld Real Madrid-spillere jubler efter triumfen efterfulgt af et billede af Eto'o selv iført Real Madrids trøje.

Eto'o spillede i Real Madrid fra 1998 til 2000 og var på leje i Leganés i 1997/98, så han har en fortid hos Real Madrid, men hans storhedstid som fodboldspiller kom i Barca og derfor føler mange Barca-fans sig trådt på, når Eto'o glædeligt jubler over den evige rivals triumf og tilmed tilføjer et billede af sig selv iført Real Madrid-trøjen.

Opslaget er efterfølgende blevet slettet af Eto’o.

Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca-fans undrer sig over Eto'os Real Madrid-opslag

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder