Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Alvaro Morata er dukket op på Barcas radar igen

Transfermarked - 6. maj 2022Alvaro Morata er dukket op på Barcas radar igen

© Getty Images


I løbet af december og januar lignede det længe, at FC Barcelona var klar til at hente Alvaro Morata i Juventus, men det endte med at klubben i stedet hentede Pierre-Emerick Aubameyang og derfor måtte Morata skuffende flyve hjem til Torino, da han befandt sig i Madrid og var klar til at tage turen til Barcelona for at skrive under.

Han var tydeligt skuffet, da han forlod hotellet i Madrid, hvor adskillige journalister stod klar. Efterfølgende har han selv udtalt, at han var tæt på at skifte til Barca, men at klubben i stedet hentede en anden angriber. Nu er han dog på Barcas radar igen - dog ikke som første prioritet.

Barca prioritet er stadig at hente Robert Lewandowski. Egentlig var Erling Haaland prioriteten, men Dortmund-angriberen er alt for dyr og derfor kiggede Barca mod Bayern München og Lewandowski. Lige nu kræver det, at Bayern er villige til at sælge Lewandowski og hvis ikke det sker, så er Morata den næste i køen, som Barca går efter.

Xavi har givet sin liste til ledelsen omkring hvilke spillere han ønsker ind for at dække de positioner, hvor han har brug for mere dybde. I forhold til angriberpositionen er der tale om, at klubben vil have et stort navn ind fremfor at forfremme en spiller som Ferran Jutgla, der på nuværende tidspunkt ikke er garant for mål da han fortsat er ung og i udviklingsfasen.

Så for Morata handler det nu om at håbe, at Bayern München afviser Barca således catalanerne kigger mod Torino. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

46 min. AS Roma er stadig interesseret i at leje...
2 t. Polen scorede tre mål under VM. Lewandow...
3 t. Lewandowski: "Jeg har et par fridage ind...
5 t. Lewandowski: "Jeg er ikke bange for at s...
7 t. Dagens VM-kampe:
Kl. 16: Japan - Kroa...
9 t. Barcas sportslige ledelse valgte efter f...
11 t. Jules Koundé: "Dembélé er ekstremt fokus...
11 t. Jules Koundé: "Jeg glemte, at jeg havde ...
12 t. N'Golo Kanté forventes at forlade Chelse...
13 t. Lionel Messis karriere i tal: 1000 kampe...

Ugens mest læste

Seneste nyheder