Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Braithwaites løn gør et Barca-exit svært

Transfermarked - 8. maj 2022Braithwaites løn gør et Barca-exit svært

© Getty Images


Martin Braithwaites sæson startede egentlig rigtig godt, da han i første ligakamp i sæsonen scorede to gange mod Real Sociedad og trak mange, mange store overskrifter. Han startede de to efterfølgende kampe, men skader har siden slået ham ud og han har ikke formået at spille sig tilbage i varmen.

Det var specielt efter januars transfervindue, at Braithwaite blev sendt helt ud. Her landede Aubameyang, Ferran Torres og Adama Traoré hvilket betød, at der pludselig var tre angribere foran danskeren i køen og det har siden ikke kastet spilletid af sig.Barca anbefalede Braithwaite, at han fandt sig en ny klub i januar, men danskeren troede på sin chance i Barca og valgte at blive. Det blev dog ikke til hvad han håbede på, og nu forventes det, at han skifter denne sommer. Til gengæld gør hans løn det svært for en interesseret klub at hente ham.

Ifølge Sport tjener Braithwaite omkring fire millioner euro årligt hvilket der ikke er mange klubber, som ønsker at tilbyde ham. Det kræver således at han går ned i løn i jagten på spilletid et andet sted. Og spilletiden efter sommerferien er meget vigtig for Braithwaite, da han gerne vil med Danmark til VM i Qatar i slutningen af året. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

49 min. Den tidligere Barca-spiller Antoine Grie...
1 t. Barca har har været i kontakt med Floria...
3 t. Flere af de erfarne spillere fra Real Ma...
4 t. Efter at have tabt El Clásico fandt Tcho...
5 t. La Liga-stilling med VAR (som i dag):
6 t. Efter El Clásico var Eric Garcia den før...
7 t. Barca ser stadig Ansu Fati som et talent...
8 t. Barca afholdt i går interne møder omkrin...
9 t. Alle i Barca forventer, at Frenkie de Jo...
11 t. Ilkay Gundogan til Barca? Stem ja med et...

Ugens mest læste

Seneste nyheder