Annonce


Annonce

Annonce

Xavi håber på Bernardo Silva i Barca

Transfermarked - 9. maj 2022




FC Barcelonas ledelse knokler hårdt bag kulissen på at sikre sig aftaler, som kan eksekveres til sommer. Truppen skal forstærkes og det bekræftede sportschef Mateu Alemany også efter opgøret mod Real Betis. Et af navnene, som lige nu er oppe at vende, er Bernardo Silva.

Manchester City-spilleren kom til klubben fra Monaco i 2017 og har siden leveret nogle store præstationer for den engelske klub og det har skabt interesse fra store europæiske klubber. Manchester City selv pønser på foretage ændringer i deres trup denne sommer og derfor kan der blive åbnet en dør for et Silva-skifte.

I hvert fald er Xavi stor beundrer af portugiseren og cheftræneren tror på, at Silva har de fornødne kvaliteter til at vade ind på holdet og falde til lynhurtigt ligesom hans spillemæssige kvaliteter gør ham klar til at hjælpe holdet med at kæmpe om titler. Der skal titler på bordet i næste sæson og det er det primære mål, som klubben arbejder mod denne sommer.

Silva har en markedsværdi på omkring 75 millioner euro men forventes at kunne hentes for et lavere beløb. Derudover fortæller Mundo Deportivo, at Frenkie de Jong kunne blive inkluderet i en handel, da Manchester City gerne ser hollænderen i klubben, men på nuværende tidspunkt er der ingen konkrete forhandlinger i gang. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Xavi håber på Bernardo Silva i Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder