Annonce


Annonce

Annonce

Overblik: Så tæt på andenpladsen er Barca

La Liga - 9. maj 2022




I FC Barcelona er en andenplads aldrig godt nok. Der skal guld på bordet og det må man erkende, at der ikke kommer i denne sæson, selvom der i La Liga var et spinkelt håb efter en god time af sejre gennem februar og marts, men man var klart favorit i Europa League.

Desværre blev endestationen i Europa League opgørene mod Frankfurt, som nu er i finalen, og derudover har Real Madrid allerede sikret sig det spanske mesterskab. Dermed er det kun andenpladsen, som der er at spille om. Og den er meget vigtig for Barca, da den giver adgang til flere penge end de øvrige placeringer.



Barca er nu fire point foran Sevilla med ni point at spille om. Derfor er andenpladsen meget tæt på at være i hus for Barca, men det kræver stadig et stort stykke arbejde før den er hjemme. Du får her overblikket over det resterende kampprogram for Barca, Sevilla og Atletico Madrid. Sidstnævnte er ét point bag Sevilla efter deres derby-sejr mod Real Madrid søndag aften.

Barcas kampprogram
Celta Vigo - hjemme
Getafe - ude
Villarreal - hjemme

Sevillas kampprogram
Mallorca - hjemme
Atletico Madrid - ude
Athletic Bilbao - hjemme

Atletico Madrids kampprogram
Elche - ude
Sevilla - hjemme
Real Sociedad - ude

Kigger man på programmet har Barca det letteste program hvis man tager udgangspunkt i mandskaberne på papiret. Sevilla og Atletico Madrid mødes i andensidste spillerunde hvorfor det kun er ét af de to hold, som kan få maksimum point i de resterende kampe.

Topstillingen - La Liga
1. Real Madrid: 81 point
2. FC Barcelona: 69 point
3. Sevilla: 65 point
4. Atletico Madrid: 64 point
5. Real Betis: 58 point Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Overblik: Så tæt på andenpladsen er Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder