Annonce


Annonce

Annonce

Avis: Sadio Mané vil gerne til Barca

Transfermarked - 10. maj 2022




FC Barcelona holder øjne og ører åbne på transfermarkedet denne sommer. Med en begrænset økonomi handler det om at slå til når mulighederne byder sig og måske bliver der åbnet en dør for Liverpool-angriberen Sadio Mané, der ifølge Mundo Deportivo gerne vil til Barca.

Mané har et mål om at vinde Ballon d'Or og han tror på, at chancerne er større hvis han spiller i La Liga og her tiltrækker Barca ham klart mest. Derudover udløber hans kontrakt hos Liverpool i 2023 hvilket gør, at hans pris ikke er voldsom høj. Alternativet er nemlig at han smutter gratis næste sæson og det ønsker Liverpool ikke.



Situationen er lidt som Dembélés i sommers, da Barca begyndte at forhandle om en kontraktforlængelse. Barca vil ikke lade Dembélé gå gratis og har derfor længe forsøgt at forlænge med ham. Det samme kan blive tilfældet for Liverpool, der næppe ser Sadio Mané forlade klubben gratis.

Egentlig ser Xavi gerne Mohamed Salah i Barca, men egypterens løn er alt for meget til at Barca kan bære det. Til gengæld kræver Mané ikke lige så meget og det kan altså være med til at åbne en dør. Ifølge Mundo Deportivo har kilder tæt på klubben bekræftet, at Mané er på listen over potentielle signings denne sommer. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Sadio Mané vil gerne til Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder