Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Aviser enige: Coutinho solgt til Aston Villa

Transfermarked - 10. maj 2022Aviser enige: Coutinho solgt til Aston Villa

© Getty Images


Tirsdag middag kan adskillige aviser afsløre, at Philippe Coutinho skifter til Aston Villa på en permanent aftale. De to klubber har lagt i forhandlinger og menes nu at have givet håndtryk på en pris, som lander på 20 millioner euro. Det skriver ESPN, Mundo Deportivo og AS.

RAC1 følger også trop og fortæller, at aftalen er i hus. Desuden fortæller mediet, at Barca modtager 50% af et fremtidigt salg såfremt Aston Villa vælger at sælge ham. Det hænger helt klart sammen med, at Barca egentlig håbede på at få 40 millioner euro for Coutinho.I stedet har Barca accepteret et lavere beløb på 20 millioner euro men altså sikret sig halvdelen af det beløb, som Aston Villa måske sælger Coutinho videre for senere. Det er Barcas sportschef Alemany, som har sikret handlen og hjemme i Barcelona er der glæde at spore.

Barca er nu endelig fri for at betale Coutinhos enorme løn hvilket giver luft til nye spillere og ikke mindst kontraktforlængelser. 29-årige Coutinho fik 106 kampe i Barca-trøjen med 26 mål til følge. Siden han blev udlejet til Aston Villa er det blevet til 15 kampe og fire mål. Han var også på leje i Bayern München, hvor han fik 38 kampe og fulgte op med 11 mål. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

26 min. Pep Guardiola: "Negreira-sagen? Hvis Bar...
1 t. De Jong på krykker....
3 t. Made in La Masia....
4 t. Fortjener Fermin Lopez at starte inde mo...
5 t. Helena Condis: "Fermin Lopez er en virke...
6 t. Ansu Fati startede på bænken, da Brighto...
6 t. Joao Cancelos stolthed over at spille fo...
7 t. Ter Stegen: "Det er klart, at de savner ...
8 t. Ivan Rakitic: "Ter Stegen og jeg deler e...
9 t. Xavi: "Jeg har en masse tillid til Gavi....

Ugens mest læste

Seneste nyheder