Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

La Liga: FC Barcelona 3-1 Celta Vigo

La Liga - 10. maj 2022
La Liga: FC Barcelona 3-1 Celta Vigo

© Getty Images


Tirsdag aften var der fodbold på Camp Nou, da Barca tog imod Celta Vigo. En sejr til Barca ville sende dem tættere på en slutplacering på andenpladsen og sejren kom da også i hus, men det altoverskyggende denne aften var Ronald Araujos situation, da han efter at have slået hovedet sammen med Gavi faldt til jorden kort efter og måtte hentes af en ambulance inde på banen.

FC Barcelonas startopstilling
Ter Stegen, Alves, Araujo, Garcia, Alba, De Jong, Gavi, Dembélé, Memphis, Ferran Torres og Aubameyang

46' F. Torres Riqui Puig
64' Memphis Ansu Fati
68' Araujo Lenglet
84' Aubameyang L. De Jong
89' Alves Mingueza

Mål
- 1-0 30' - Memphis
- 2-0 41' - Aubameyang
- 3-0 48' - Aubameyang
- 3-1 50' - Aspas
Xavi havde valgt at ændre formationen til aftenens kamp på grund af manglende midtbanespillere. Det var et stort slag for Riqui Puig, da alt pegede på, at han skulle starte inde, men i stedet blev det med fire angribere og bare to midtbanespillere. Og det var langt fra godt. Barca sejlede rundt i afleveringerne og positionerne og der var åbne muligheder for Celta Vigo rundt omkring på banen. Celta tog hurtigt fat i bolden og fik den kørt rundt mens Barca mest af alt jagtede kuglen og lynhurtigt fik smidt den væk igen.

Men i takt med, at Celta ikke rigtig fik skabt noget af deres boldovertag, så slog Barca til på deres første chance, da Dembélé ud af det blå sendte bolden mellem benene på sin modstander og trak forbi en anden før han spurtede ned mod feltet og lagde bolden perfekt ind i feltet til Memphis, som scorede til 1-0 og så var Barca ovenpå. Kort forinden havde Ronald Araujo lavet en kæmpe fejl, da hans tilbageaflevering blev for kort så Iago Aspas kunne samle op og drive den ned mod Ter Stegen, men i dét, at Aspas skulle sparke, kom Araujo stærkt tilbage og tacklede bolden tilbage.

Efter 36 minutter fik Celta Vigo to store muligheder, da Galhardo trykkede flot af fra kanten af feltet, men Ter Stegen kom på fornem vis ud i fuld længde og fik skubbet bolden ud til hjørnespark. Her landede bolden i modsatte side af hvor den blev sparket fra. Celta samlede op og fik lagt bolden ind i feltet, hvor Galhardo kom fri til et hovedstød, men igen stod Ter Stegen godt og fik reddet. Lige inden pausefløjt kom målet til 2-0 og igen var det efter et spilovertag af Celta. Memphis tog et dybdeløb og modtog bolden. Hans indlæg til Aubameyang blev dog svagt, men lige så svagt fra Nestor Araujos clearing, som Aubameyang sparkede første gang til. Bolden fik han ikke ordentligt træf på, men nok til at den gik i mål til 2-0.

Straks fra anden halvlegs start blev Ferran Torres pillet ud efter atter en skidt kamp. I stedet kom Riqui Puig på banen og så gik Barca over til 4-3-3 som gav pote efter tre minutter. Her var Aubameyang nede på midtbanen og spille bolden bredt ud til Dembélé. Ingen tænkte på at dække Aubameyang op, så han spurtede op i banen, modtog en blød aflevering fra Dembélé og smækkede den i kassen til 3-0. Glæden varede dog kort, da Celta scorede to minutter senere. Ter Stegen spillede en risikabel bold ud til Araujo, som ikke kunne nå på den før Galhardo gjorde det. Celta-spilleren sendte den straks ind midt i feltet til en helt nøgen Iago Aspas, som let satte den i mål til 3-1.

Fra anden halvlegs start blev Jeison Murillo sendt på banen for Celta Vigo, og han fik kun et lille kvarter, da han valgte at nedlægge Memphis som sidste mand. Dommeren stangede det røde kort op i vejret og så var Celta på 10 mand og Barca fik en god chance på frispark, som Memphis selv tog sig af. Bolden gik dog tæt forbi Celta-målet. Efter en times spil kom Barca-fansene op at stolene på Camp Nou, da Ansu Fati gjorde klar til at komme ind, men lynhurtigt blev det vekslet til triste minder, da Araujo og Gavi gik op mod den samme bold og slog hovederne sammen. Araujo var hurtigt oppe igen og tog et par meter ned mod sit forsvar, men væltede så omkuld. Barca-spillerne fik hurtigt lagt ham om på siden før en ambulance kørte ind på banen og fik taget forsvarsspilleren med. En trist oplevelse for alle og med ønsket om bedring til Araujo.

Begge mandskaber jagtede flere mål i slutminutterne, hvor der blev lagt 11 minutter til på grund af Araujos uheld, men det blev ved de 3-1 og dermed tog Barca et kæmpe skridt mod at sikre sig andenpladsen, som er sæsonens sidste mål. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

1 t. Dani Alves: "Mit ønske er at fortsætte h...
1 t. Ronald Araujo: "Næste sæson vil Xavi hav...
3 t. Xavi: "Jeg kan kun tale positivt om Demb...
3 t. Spillerne blev kørt til lufthavnen klokk...
3 t. Truppen, som er rejst med til Australien...
4 t. Dembélé er meget tæt på PSG. Han har ikk...
4 t. Alemany: "Vi har talt med Gavis agent ov...
5 t. Alemany: "Der har slet ikke været nogen ...
6 t. Mateu Alemany (Barcas sportschef): "Kun ...
6 t. Zahavi: "Lewandowski var udmærket klar o...

Ugens mest læste

Seneste nyheder