Annonce


Annonce

Annonce

I aften kan Barca sikre sig andenpladsen

La Liga - 11. maj 2022




Efter at have sikret sig Champions League-fodbold i næste sæson har Barca nu kun ét mål tilbage i denne sæson: At slutte som to'er i La Liga hvilket generet flere penge samt en plads i den spanske Super Cup. I aften kan andenpladsen blive en realitet.

I aftes vandt Barca med 3-1 over Celta Vigo og dermed kom andenpladsen utrolig tæt på. Bolden ligger nu hos Sevilla og Atletico Madrid, som begge fortsat har chancen for at snuppe andenpladsen, men det kræver at mange ting går op i en højere enhed.

Sevilla tager hjemme imod Mallorca i en kamp, som de bør vinde. Men skulle det ske, at de taber, så vil Barca som minimum have sikret sig tredjepladsen. En time senere er Atletico Madrid på banen ude mod Elche og hvis madrilenerne løber ind i et nederlag, så vil Barca endegyldigt have sikret sig andenpladsen.

Hvis både Sevilla og Atletico Madrid vinder deres kampe i aften, så er det game on - dog velvidende, at netop Sevilla og Atletico Madrid møder hinanden på søndag, hvor udfaldet også kan være til Barcas fordel. Sejren mod Celta Vigo var altså utrolig vigtig inden de sidste tre spillerunder.

Barca har samlet 72 point, Sevilla 65 og Atletico Madrid 64. Barca har to kampe tilbage (6 point) mens både Sevilla og Atletico Madrid har tre kampe (9 point) tilbage - her afvikler de så den ene i aften. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


I aften kan Barca sikre sig andenpladsen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder