Annonce


Annonce

Annonce

Raphinha nærmer sig en god pris for Barca

Transfermarked - 12. maj 2022




Barca er interesseret i Raphinha og har allerede talt med ham om de kontraktlige vilkår, som menes at være på plads. Det eneste, som der mangler, er en aftale mellem Leeds og Barca og det sker ikke før der er sikkerhed omkring Leeds situation.

Således er der forske på, hvad Raphinha vil koste for Barca alt efter hvordan Leeds slutter i Premier League. Hvis de bliver i Premier League, så bliver det dyrt at hente Raphinha. Til gengæld kan han hentes for 25 millioner euro hvis Leeds rykker ned. Og i går var der en gode nyheder for dem, som håber på, at Barca kan hente Raphinha billigt.



Det blev nemlig til et 0-3-nederlag hjemme til Chelsea i aftes efter et tidligt rødt kort og det betyder, at Leeds nu er under nedrykningsstregen med to spillerunder tilbage. De kæmper pt. om at blive oppe med Everton og Burnley, som har henholdsvis 36 og 34 point mens Leeds selv har 34 point og dermed er á point med Burnley. Til gengæld har Burnley en bedre målscorer, som gør sig gældende i Premier League.

Ifølge spanske medier vil Raphinha koste 45 millioner euro hvis Leeds bliver i Premier League mens han kun vil koste 25 millioner euro hvis Leeds rykker ned. Så Barca følger situationen tæt i disse dage. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Raphinha nærmer sig en god pris for Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder