Annonce


Annonce

Annonce

Frenkie de Jong tæt på Man. United: Her er grunden

Transfermarked - 12. maj 2022




Sent i aftes kunne Gerard Romero på sin Twitch-kanal fortælle, at han tidligere på aftenens havde fået en stor besked. 95% af Frenkie de Jongs transfer til Manchester United er gennemført og lige nu handler det kun om, at Barca og United finder hinanden i forhold til transferbeløbet.

Frenkie de Jong har ikke været afgørende for Barca i sine tre år i klubben og mens mange mener, at han aldrig har spillet sin naturlige position, så er faktum, at Barca ser De Jong som en spiller, der kan erstattes. Klubben er klar til at sælge De Jong denne sommer af flere grunde.



Først og fremmest vil hans værdi falde markant næste sommer såfremt han går igennem endnu en sæson uden for alvor at træde i karakter. Derudover har Barca brug for at sælge en stor spiller denne sommer for at skabe indtjening, som man kan bruge til at eksekvere sine planer for det kommende transfervindue.

Sidstnævnte er en blanding af de fodboldmæssige kvaliteter hos De Jong. Han har ikke været fremtrædende eller domineret midtbanen for Barca og klubben er ikke i tvivl om, at han kan erstattes. Såfremt Manchester United er klar med 70-80 millioner euro for hollænderen, så vil Barca altså slå til.

Det er Manchester Uniteds kommende cheftræner Erik Ten Hag, som har bedt United-ledelsen om at hente Frenkie de Jong og nu lader det altså til at være meget tæt på. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Frenkie de Jong tæt på Man. United: Her er grunden

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder