Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Uenighed: Medier afviser De Jongs skifte

Transfermarked - 12. maj 2022Uenighed: Medier afviser De Jongs skifte

© Getty Images


I aftes kunne Gerard Romero på sin Twitch-kanal afsløre, at Frenkie de Jong var tæt på et skifte til Manchester United og at 95% af handlen var gennemført. Barca er tvunget til handlen for at indhente en stor sum penge inden den 30. juni, og lynhurtigt gik historien sin gang på nettet.

Dagen derpå kan adskillige medier - heriblandt journalister fra Mundo Deportivo og Marca - berette, at der slet ikke er nogen avancerede forhandlinger i gang. De Jongs ønske er at blive i Barca og status er stadig den samme, som da han for nogle uger siden udtalte sig om sin situation. Han vil blive i Barca så længe klubben ønsker ham.På nuværende tidspunkt melder medierne, at der ikke er nogen avancerede forhandlinger i gang og at Erik Ten Hag, den kommende Manchester United-træner, ikke er grund nok for at De Jong skulle skifte. De Jong selv menes at være irriteret over rygterne, da han elsker at være i Barca mens ledelsen på nuværende tidspunkt stadig ser De Jong som en vigtig spiller.

Det er en del af transfermøllen når transfervinduet nærmer sig, at historier kommer ud. Hvad der er op og ned vides ikke, da Barca ikke går ud og be- eller afkræfter noget. Først når noget er officielt melder klubben det ud og i dag er Frenkie de Jong Barca-spiller. Hvad der sker til sommer i Barca bliver spændende at følge. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

1 t. Gerard Piqué: "Mit 2022 hold? Courtois, ...
3 t. Hvis det ender med at Hector Bellerin fo...
4 t. Real Madrid spiller 0-0 hjemme mod Real ...
4 t. Det 'positive' omkring Ousmane Dembélés ...
5 t. Sporting Lissabon forbereder et bud på H...
6 t. Marçal Lorente har udgivet en artikel om...
7 t. Ousmane Dembélé er ude i 6 uger. Barca v...
8 t. Las Palmas modtager 5 millioner euro fra...
9 t. Med Ousmane Dembélé ude i hele februar e...
10 t. Barca er det bedste udehold i Europas to...

Ugens mest læste

Seneste nyheder