Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Piqué: Det var svært at skjule Puyols hår på natklubben

Nyheder - 13. maj 2022Piqué: Det var svært at skjule Puyols hår på natklubben

© Getty Images


Gerard Piqué havde for nyligt besøg af Gary Neville i Barcelona i forbindelse med et af de populære indslag, som Sky Sport i disse dage får en masse ros for. Programmet 'The Overlap' giver en masse sjove historier og senest var Neville altså i Barcelona, hvor han gik rundt omkring Barcas træningsanlæg i en times tid og snakkede med Piqué.

Her kom de to ind på mange forskellige emner og et af dem var legenden Carles Puyol, som egentlig aldrig gik ud og drak om aftenen selvom der var nogle fridage. Men da Piqué kom tilbage til Barcelona efter en tur i Manchester United, lærte han hurtigt Puyol at få sig en drink i ny og næ.- Jeg husker da jeg ankom til Barca, at jeg var 21 år og Puyol var 30 år. Puyol gik aldrig ud om aftenen. Da vi begyndte at blive gode venner sagde jeg til ham 'Kom med mig og lad os få en drink'. Det gjorde han og efterfølgende sagde han 'Gerad, vi skal gøre det her igen!', fortæller Piqué i The Overlap ifølge BarcaBold.dk og følger op:

- Efter et par dage begyndte folk at snakke om, at Puyol gik ud. Han sagde 'Jeg gør det aldrig igen!'. Du ved, i hvilken som helst natklub kan man altid se Puyols hår (griner). Det var mit første år i klubben, så ingen genkendte mig sluttede Piqué af med.

Piqué var på daværende tidspunkt ikke den store succes i Manchester United og havde ikke opnået stor personlig succes. Det var først i de efterfølgende år, at han vandt titler med Barca og for alvor fik slået sit navn fast i fodboldens verden. Til gengæld havde Puyol været med i gamet længe, så det var umuligt at skjule ham på natklubber når de to gik ud.

Du kan læse flere udtalelser fra Piqués interview i The Overlap ved at følge linket her. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

32 min. Ez Abde: "Vores landstræner instruerede ...
1 t. Ez Abde: "Opgive muligheden for at spill...
2 t. Barca-spillere, som stadig er med ved VM...
3 t. Ter Stegen: "Det er svært at finde de re...
4 t. Sergi Roberto er klar til at forlænge si...
5 t. Barca har ikke lukket muligheden for at ...
6 t. Xavi og Kessié mødtes i mandags. Her for...
7 t. I kampen mod Marokko blev Gavi den yngst...
9 t. Frenkie de Jong er i karantæne til en po...
10 t. Joao Felix er klar til at skifte. Han vi...

Ugens mest læste

Seneste nyheder