Annonce


Annonce

Annonce

Alemany mødtes med Atleticos CEO

Transfermarked - 13. maj 2022




Barcas sportschef Mateu Alemany var i går rejst til Madrid. Ikke for at se Real Madrids hjemmekamp mod Bernabeu mod Levante, men for at mødes med Atletico Madrids CEO Miguel Ángel Gil Marín. Historierne i de spanske medier er dog uenige om, hvad mødet omhandlede.

Nogle medier nævner, at de to parter talte om Antoine Griezmann og Atletico Madrids købsoption på 40 millioner euro samt Alvaro Morata, som kan sendes til Barca for at få prisen på Griezmann ned. Franskmanden er stadig ejet af Barca, men Atletico Madrid skal købe ham fri seneste sommeren 2023.

Derudover meddeler RAC1, at der slet ikke var tale om noget forretningsmøde, men at Alemany og Gil Marin blot mødtes som venner - for de sad udenfor foran en restaurant og havde nok fundet et mere privat sted hvis de skulle tale forretning. Under alle omstændigheder knokler Alemany for at give Barca et godt transfervindue og én ting man kan være sikker på: Når en sportschef og CEO mødes, så bliver der talt forretning uanset hvor man er.

Sport erfarer, at Atletico Madrid vil sænke prisen på Griezmann ved at inkludere Alvaro Morata i handlen hvilket Xavi ser som en god mulighed, men intet er altså bekræftet i den forbindelse. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Alemany mødtes med Atleticos CEO

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder