Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Historisk: Barcas kvinder vandt alle ligakampe!

Nyheder - 15. maj 2022
Historisk: Barcas kvinder vandt alle ligakampe!

© FC Barcelona


Barcas kvinder har igen skrevet historie. Og denne gang er det i den grad historie, som bliver svær at overgå i fremtiden. Den bedste spanske liga for kvinder er netop afsluttet og her lukkede Barcas kvinder af med en sejr. Det var sejr nummer 30. I lige så mange kampe!

De har altså hentet fuld gevinst - 90 point - og samtidig har de tordnet mål i kassen nærmest for sjovt med 5,3 mål i snit pr. kamp. I alt 159 scoringer blev det til og blot 11 lukket ind. Det er klasseforskel i en kategori fuldstændig for sig selv. Ligaen har de vundet for længe siden, men det betød ikke at de gik ned i gear. De har tromlet over samtlige modstandere i sæsonen.

Godt nok scorede de kun to mål i den sidste ligakamp i dag, men det var dog nok til at sikre sejren på 2-1. Irene Paredes og Aitana Bonmatí sørgede for målene og med sejren øges selvtilliden inden Champions League-finalen mod Lyon den 21. maj - altså på lørdag.

Andenpladsen i ligaen er Real Sociedad, som sluttede 24 point bag Barca og med en målforskel på +29. Så det er langt fra Barcas målforskel på ufattelige +148. Tættest på målforskellen kommer Atletico Madrid med +43. Eibar og Rayo Vallecano rykker ud af ligaen med henholdsvis 23 og bare 14 point ud af 90 mulige. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

2 t. Tidligt i 2023 vil Nike annoncere Barcas...
3 t. Angel Di Maria (Barca-emne og gratis at ...
4 t. Frenkie de Jong er stadig ikke overbevis...
5 t. Netos ønske om at blive sin kontrakt ud ...
6 t. Sporting Lissabon har informeret Barca o...
7 t. Clement Lenglet ser frem til at træne un...
8 t. Manchester United tror på, at de kan hen...
8 t. Både Umtiti og Riqui Puig ønsker at skif...
9 t. Liverpool har sat Mohamed Salah på trans...
9 t. Barcas prioriteter til midterforsvaret: ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder