Annonce


Annonce

Annonce

Økonomien presser: Ter Stegen er ikke fredet

Transfermarked - 16. maj 2022
Det er i disse dage kun de unge spillere og et par øvrige, som er fredet i Barca forud for sommerens transfervindue, hvor der ventes at komme store ændringer i truppen. Barca vil ikke slå fast, at Frenkie de Jong ikke er til salg, så rygterne omkring hollænderen fortsætter.

Både Xavi og Alemany har udtalt, at De Jong er vigtig, men at økonomien har betydning for det kommende transfervindue. Derfor er en spiller som Ter Stegen heller ikke fredet. Hvis der skulle komme et stort nok bud ind af døren på Camp Nou, så vil klubben overveje et salg. Af den grund har klubben kontakt til mange forskellige spillere så de hurtigt kan indgå aftaler såfremt en spiller bliver solgt.Ter Stegen har været fast mand i Barcas bur i nogle år efterhånden, men kritikken er haglet ned over den tyske målmand, som da også er begyndt at lave bekymrende mange fejl. Barca ser ham som en spiller, der kan erstattes og af den grund kan Barca altså lokkes til at sælge tyskeren såfremt buddet er stort nok.

30-årige Ter Stegen kom til Barca fra Borussia Mönchengladbach i 2014 og efter en kort kamp med Claudio Bravo overtog han målet som fast mand og har i alt spillet hele 326 kampe for klubben. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Økonomien presser: Ter Stegen er ikke fredet

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder