Annonce


Annonce

Annonce

Barca og Alves tæt på forlængelse

Transfermarked - 17. maj 2022




Dani Alves har aldrig lagt skjul på, at han gerne vil blive i Barca. Han elsker klubben og håber, at han bliver tilbudt en kontraktforlængelse. Og det ser nu ud til, at puslespillet er ved at gå op for højrebacken, som meget gerne vil med til VM til sommer.

Ved at spille på den største scene på den anden side af sommerferien øger Alves sine chancer for at blive udtaget til det brasilianske landshold når VM i Qatar sparkes i gang. Brasilianeren har givet Barca klar besked om, at han gerne vil forlænge sin kontrakt og nu er Barca begyndt at reagere.



Ifølge spanske aviser som Mundo Deportivo og AS, har Barca igangsat en forhandling, som ventes at tage sted i næste uge. Her vil Barca angiveligt tilbyde Dani Alves at blive i klubben i næste sæson - eller i hvert fald indtil årets udgang. På den måde kan han lige præcis nå at få det hele med inden VM afvikles i slutningen af året.

Det er gode nyheder for Dani Alves. Selvom han på banen bestemt ikke er, hvad han tidligere har været, så kan man ikke sætte en finger på hans arbejdsindsats, humør og erfaring, som smitter af på de andre spillere. Xavi er glad for at have Alves i truppen og desuden spiller Alves på så lav en løn, at det ikke har nogen afgørende betydning for klubbens lønbudget. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca og Alves tæt på forlængelse

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder