Annonce


Annonce

Annonce

Messis far: Forhåbentligt en dag

Transfermarked - 17. maj 2022
Lionel Messi er i dag at finde i Paris Saint-Germain, hvor mange mener, at han ikke trives. Det til trods scorede han to mål for klubben i weekenden og har bidraget til at holdet vandt Ligue 1 selvom det helt store mål for den franske klub er at vinde Champions League, hvilket de fortsat ikke er gode nok. I hvert fald af hvad de har vist på banen.

I løbet af de seneste par dage har et par familiemedlemmer fra Messis familien vendt snuden mod Barcelona, hvor Messi fortsat har sit hus. Også Messis far, Jorge, landede i El Prat lufthavn og han blev spottet af nogle journalister, som forsøgte at få nogle svar ud af ham.- Forhåbentligt en dag, sagde Jorge Messi, da han blev spurgt om Lionel Messi ville vende hjem til Barca. Ingen forventer, at Messi vender tilbage til Barca som spiller, men planen er muligvis, at han får en rolle i klubben når han indstiller karrieren og det har nok været det, som Jorge Messi mente i sit svar.

Messis far kunne desuden heller ikke fortælle andet end at Lionel har det godt i Frankrig og at han ikke tager til Barcelona i sin kommende sommerferie. Efter en turbulent sidste sommer og et helt nyt sted i løbet af denne sæson, er der ingen tvivl om, at Messi glæder sig til at koble af og lade batterierne op.

Hvilken rolle han eventuelt får i Barca i fremtiden er ikke til at vide. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Messis far: Forhåbentligt en dag

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder