Annonce


Annonce

Annonce

Lewandowski talte om Barca i omklædningsrummet

Transfermarked - 18. maj 2022
Det varer næppe længe før der kommer en officiel udmelding omkring Robert Lewandowskis fremtid. Bayern München har allerede meldt offentligt ud, at angriberen har afvist at forlænge sin kontrakt i det tyske og henviser derfor til hans nuværende kontrakt, som løber i endnu et år.

Men bag kulissen arbejder Barca på hans underskrift selvom Bayern afviser, at han skifter denne sommer. Til gengæld arbejder Bayern på at finde en erstatning, og alt tyder på, at Lewandowski inden længe rykker til Barca. Nu kan Christian Falk fra SportBild afsløre, at Lewandowski i hvert fald har noget med Barca at gøre.Således skulle Lewandowski have modtaget et opkald mens han sad i Bayerns omklædningsrum, hvor han begyndte at tale polsk. Holdkammeraterne kunne adskillige gange høre Lewandowski nævne Barca; hvem der var i den anden ende af røret melder historien intet om.

Lewandowski er klar på at prøve noget nyt efter at have været i Tyskland i 10 år. Barca er hans drømmedestination og mens han allerede har accepteret en kontrakt fra Barca, gælder det nu for de to klubber om at blive enige om en aftale. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Lewandowski talte om Barca i omklædningsrummet

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder