Annonce


Annonce

Annonce

Romano: Barca holder øje med Ilkay Gundogan

Transfermarked - 18. maj 2022




Transferjournalisten Fabrizio Romano plejer at være godt dækket ind når han melder noget ud. Senest har han meldt ud, at Barca er blandt de klubber, som holder øje med Ilkay Gundogan, som har kontraktudløb i Manchester City sommeren 2023.

Der har ikke været forhandlinger omkring en kontraktforlængelse i det engelske, så alt tyder på, at Gundogan denne sommer forlader Manchester City, men hvis Barca vil gøre brug af deres interesse for de god modstand, da der også er andre klubber, som har et godt øje til midtbanespilleren.



Således fortæller Romano, at Arsenal samt et par tyske klubber også holder øje med Gundogan. Det er dog ikke en prioritet for Barca, som vurderer, at de er godt dækket ind på midtbanen. Til gengæld forventes det, at der bliver solgt en håndfuld spillere denne sommer og Frenkie de Jong er langt fra udelukket.

Joan Laporta deltog i et interview i går og blev spurgt ind til Frenkie de Jong og blev hollænderen på ingen måde fredet. I stedet bad Laporta folk om at lade den sportslige ledelse udføre deres arbejde og at ledelsen udelukkende arbejde for klubbens bedste. Det kan altså indebære et salg af De Jong. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Romano: Barca holder øje med Ilkay Gundogan

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder