Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: To venskabskampe i USA er på plads

Nyheder - 19. maj 2022




FC Barcelona arbejder lige nu på at planlægge pre-season denne sommer. Her skal der bruges et par kampe for at spillerne kan komme i form efter sommerferien og inden næste sæson starter. I dag kan klubben meddele, at to kampe er på plads.

Således rejser Barca til USA for at spille mod Inter Miami den 19. juli i Miami. Få dagen senere går turen til New York, hvor New York Red Bulls venter. Der er også tale om, at klubben skal møde Manchester City og Real Madrid i USA, men disse kampe er ikke bekræftet endnu.



Det er ikke første gang, at Barca rejser til USA for at spille fodbold. Det skete også i 2011, 2015, 2017, 2018 og 2019. Desuden er det tredje gang, at Barca skal møde NY Red Bulls. I 2006 og 2008 mødtes de på MetLife Stadium, hvor den nuværende Barca-træner Xavi Hernandez var med som spiller.

Barca vandt begge disse kampe. Den første med 4-1 og den anden med 6-2. Inter Miami er et nyt bekendtskab med blandt andre David Beckham som ejer. Derudover er Phil Neville cheftræner mens Gonzalo Higuain, DeAndre Yedlin, Keiran Gibbs og Leonardo Campana alle er aktive spillere i klubben. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: To venskabskampe i USA er på plads

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder